Glisemik indeks, bir gıdanın kan şekeri düzeyleri üzerindeki etkisini değerlendirmek için kullanılan bir araçtır. Habertürk’te yer alan habere göre; Bununla birlikte glisemik indeksi düşük olan besinler ise, kan şekerini hızlı bir şekilde yükseltmeyen ve daha uzun süre tok kalmanızı sağlayan besinlerdir. İşte, bu besinlerin neler olduğu ve kimlerin bu yiyecekleri tüketmesi gerektiğine dair detaylar…
Related Posts
Cannes’dan Berlin’e, 2024’ün ödüllü filmleri Adana Altın Koza’da
- Seher Alp
- 16 Eylül 2024
- 7 min
- 0
23 Eylül’de başlayacak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Festivallerden seçkisinde Cannes, Berlin, Locarno…
Efes’in ‘ışıltısı’ Milliyet Arkeoloji’de
- Seher Alp
- 13 Eylül 2024
- 2 min
- 0
Milliyet Arkeoloji dergisi, 15 Eylül Pazar günü yayımlanacak 41. sayısında Efes’i mercek altına alıyor. Dergide…
Antalyalı esnaf elektrik kesintilerine isyan etti: Etlerimiz koktu
- Seher Alp
- 6 Eylül 2024
- 2 min
- 0
Manavgat'ta iki caddede yaşanan elektrik kesintileri sonrası esnaf zor durumda kaldı. Ürünleri zarar gören esnaflar…